Hawaiian Baby Woodrose -13 Seeds-

Featured
Updated
Untitled-2

Γενικά Χαρακτηριστικά

Εταιρεία
Κατάστημα

Περιγραφή προϊόντος

Μορφή - τρόπος κατανάλωσης
Βιολογικό
Ναι

Hawaiian Baby Woodrose -13 Seeds-

Το Hawaiian Baby Woodrose προκαλεί μια ψυχεδελική και παραισθησιογόνο αντίληψη της πραγματικότητας, την οποία ονομάζουμε ‘trip” δηλαδή πνευματικό ταξίδι. Το Hawaiian Baby Woodrose ενισχύει τα συνειδητά και υποσυνείδητα συναισθήματα. Επομένως, ένα ”trip” είναι μια ατομική εμπειρία.

Βασικές πληροφορίες για το Hawaiian Baby Woodrose: Το Argyreia nervosa προέρχεται αρχικά από την Ινδονησία και τη Σρι Λάνκα και έχει εφαρμογές ayurvedic, από την αρχαιότητα. Χρησιμοποιήθηκε επίσης ως αντικατάσταση της κάνναβης και ως αφροδισιακό. Σήμερα το Hawaiian Baby Woodrose χρησιμοποιείται κυρίως για τις ψυχεδελικές του ιδιότητες, λόγω της δραστικής ουσίας LSA.

Επιδράσεις και πορεία της χρήσης της Hawaiiana Baby Woodrose: Τα πρώτα εφέ μπορούν να παρατηρηθούν μέσα σε 15 έως 120 λεπτά. Τα εφέ μπορούν να συγκριθούν με το LSD, καθώς και το ταξίδι και τα οπτικά εφέ είναι αρκετά όμοια. Το trip θα προκαλέσει ένα είδος ονειρικής κατάστασης, που χαρακτηρίζεται από ένα αίσθημα ψυχικής κενότητας, σε συνδυασμό με ένα αίσθημα κατανόησης του τρόπου λειτουργίας του κόσμου και ενός συναισθήματος σύνδεσης με άλλα άτομα. Οι σκέψεις κινούνται γρήγορα και μπορείτε να ξεπεράσετε το ένα από το άλλο στην ευχάριστη μνήμη. Μπορεί να συμβεί παραμόρφωση του χρόνου. Ορισμένα αποτελέσματα είναι συγκρίσιμα με το αλκοόλ. ένα ανόητο, χαρούμενο συναίσθημα μπορεί να γίνει αισθητό και μπορεί να συμβεί ασταθής περίπατος και ομιλία. Μπορεί να παρατηρηθούν οπτικά εφέ όπως μοτίβα με έντονα χρώματα, όμορφα χρωματικά οράματα με μυστικιστικό χαρακτήρα. Η κόπωση που θα αυξηθεί κατά τη διάρκεια του ταξιδιού, θα έχει ως αποτέλεσμα έναν βαθύ και συχνά ήρεμο ύπνο. Ανάλογα με τη δοσολογία, τα αποτελέσματα θα διαρκέσουν για 6 έως 10 ώρες.

Δοσολογία: Παρακαλώ σημειώστε: Υπάρχουν δύο διαφορετικές ποικιλίες Woodrose (Hawaiian Baby Woodrose και Hawaiian Baby Woodrose – Μαδαγασκάρη). Παρακαλώ, ελέγξτε προσεκτικά τι έχετε αγοράσει. Hawaiian Baby Woodrose: Η δοσολογία για πρώτη φορά είναι 1-4 σπόροι, μια κανονική δοσολογία είναι 4-8 σπόροι. Η μέγιστη δόση είναι 13-14 σπόροι. (για έμπειρους ψυχοναύτες!)

Πώς να χρησιμοποιήσετε το Hawaiian Baby Woodrose: Αλέστε την επιθυμητή ποσότητα σπόρων Χαβάης Baby Woodrose σε μια λεπτή σκόνη. Ανακατέψτε τη σκόνη με κρύο νερό. Αφήστε αυτό καλυμμένο για τουλάχιστον 12 ώρες. Μετά από 12 ώρες, η δραστική ουσία, η LSA, θα συνδεθεί με το νερό. Διηθήστε το υγρό μέσω φίλτρου χαρτιού γαλλικού καφέ ή μέσα από χαρτοπετσέτες. Πιείτε το κρύο εκχύλισμα.

Τι να κάνετε όταν τα αποτελέσματα είναι υπερβολικά συντριπτικά: Η αναπνοή βαθιά και ήρεμη και η αλλαγή του περιβάλλοντος και της μουσικής μπορεί να είναι χρήσιμη. Σε περίπτωση υπερδοσολογίας, ειδοποιήστε έναν γιατρό.

Παρενέργειες της Hawaiiana Baby Woodrose: Μερικά άτομα παρουσιάζουν ναυτία, έμετο και κράμπες στο στομάχι. Το Baby Woodrose μπορεί να προκαλέσει υπνηλία.

Πώς να μειώσετε τις παρενέργειες:

Προσθέτοντας ζάχαρη στο υγρό Καταναλώνοντας μια μικρή ποσότητα σκληρού ποτού, όπως ένα κουτάλι τ 80% ρούμι, για να μουδιάσει το στομάχι. Με την κατανάλωση Norit (ενεργού άνθρακα από το φαρμακείο) πριν από τη λήψη του υγρού μπορεί να μειωθούν οι πιθανές παρενέργειες στα έντερα. Με την πρόσληψη λίπους: η ταχύτητα που περνάει το υγρό από τα έντερα μπορεί να αυξηθεί τρώγοντας κάτι λιπαρό, π.χ. λίγο παγωτό με σαντιγί. Αυτό μειώνει την πιθανότητα για προβλήματα του εντέρου όπως η διάρροια. Προειδοποίηση: Απαγορεύτε η χρήση από ανηλίκους. Δεν είναι κατάλληλο για άτομα με ψυχολογικά προβλήματα ή ψυχιατρικό παρελθόν. Μην το χρησιμοποιείτε σε περίπτωση επιληψίας, ηπατικών προβλημάτων ή ηπατίτιδας. Μην το χρησιμοποιείτε κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης και / ή του θηλασμού. Το Hawaiian Baby Woodrose επηρεάζει την ικανότητα αντίδρασης: μην οδηγείτε ή χειρίζεστε μηχανήματα.

Σημαντικοί παράγοντες για ένα καλό ταξίδι στο Hawaiian Baby Woodrose:

Μην χρησιμοποιείτε το Hawaiian Baby Woodrose εάν είστε κάτω των 18 χρονών ωυχολογικά. Χρησιμοποιήστε το Hawaiian Baby Woodrose μόνο εάν αισθάνεστε καλά, τόσο ψυχικά όσο και σωματικά. Καθώς αυτοί οι σπόροι μπορούν να αντιμετωπίσουν άλυτα ζητήματα, μην ταξιδεύετε ενώ είστε κάτω. Το να ”triparis” ενώ είσαι σωματικά άρρωστος δεν είναι καλή ιδέα. Να γνωρίζετε τις πιθανές αντιπαραθέσεις με τον εαυτό σας, με άλλα λόγια. με τα υποσυνείδητα, αγνοημένα συναισθήματά σας, τις μη επεξεργασμένες καταστάσεις της ζωής ή τους φόβους σας. Βεβαιωθείτε ότι μπορείτε να παραδοθείτε στην εμπειρία και να αντιμετωπίσετε αυτά τα συναισθήματα.

Πάρτε το χρόνο σας για το ταξίδι και βεβαιωθείτε ότι δεν έχετε καμία υποχρέωση την επόμενη μέρα. Ταξιδέψτε μόνο με καλούς φίλους, με τους οποίους μπορείτε να είστε ο εαυτός σας και με όποιον εμπιστεύεστε. Στο πρώτο σας ταξίδι, είναι συνετό να καθοδηγείτε από έναν έμπειρο χρήστη των Baby Woodrose, που νιώθετε άνετα. Βεβαιωθείτε ότι γνωρίζετε τι μπορείτε να περιμένετε από το Hawaiian Baby Woodrose στο παρελθόν, διαβάστε τι πρέπει να περιμένετε. Εκτός από εμπειρίες από φίλους, υπάρχουν πολλά καλά βιβλία και ιστότοποι στο Διαδίκτυο, που παρέχουν εξαιρετικές πληροφορίες.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
Already have an account?
Πληροφορίες Καταστήματος
Αν δεν υπάρχει καταχωρημένο επιλέξτε "Μη καταχωρημένο" Αν δεν το βρείτε ελληνικά δοκιμάστε greeklish
Ratings
Αποτελεσματικότητα
Θα το αγοράζατε ξανά;
Σχέση ποιότητας και τιμής
Comments